lördag 29 december 2007

Snart nytt år

Nu börjar det närma sig slutet av året... Tänk vad ett år går fort! Svärfar fyller år idag och vi ska fira med besök på restaurang. Och på måndag fyller systersonen år, javisst, på nyårsafton... Igår kväll satt jag och gjorde kort till dem. Jag fick äntligen användning av mina murriga papper från Cosmo Cricket. Provade på tekniken att måla ut själva stämpelfärgen istället för att färglägga med distresser. Jag blev otroligt nöjd! Jag fick fotografera dem inomhus stående mot en vägg, så jag fick med lite sladdar *s*.

torsdag 27 december 2007

Mellandagsrea

Tänk...för ett år sedan satte jag likhetstecken mellan mellandagsrea och klädinköp. Detta året är mellandagsrean av intresse hos Jane på Scrapaddicted. Handlade lite papper, lim och annat smått och gott. Fick också mitt stämpelset som jag vann i skissutmaningen på Scrapaddicteds blogg. Här är layouten:

onsdag 26 december 2007

Tomten är snäll

Jippie!!! Tomten uppfyllde min önskan. Jag fick min hett efterlängtade MiMi Large Wheeled Tote... Lasse sa att jag nästan verkade lyckligare än barnen. Vi har haft några kanondagar tillsammans. Vi firar alltid jul med antingen Lasses syster eller mina systrar på julafton och sen går alltid hela juldagen till att packa upp barnens julklappar och så får de testa sakerna en och en. Favoriten i familjen (som vi alla uppskattade) detta år blev nog Guitar Hero till PlayStation2. Gud, va´kul det är!!!

Jag måste ju visa min bästaste julklapp!

söndag 23 december 2007

God Jul igen

Här kommer två tags som jag tänkt sätta i julblommor som Lasses mormor och farmor ska få imorgon. Fick panikgöra dem imorse, men blev nöjd med dem. God Jul på er alla igen!

lördag 22 december 2007

Önskemål

Jag hade egentligen inte tänkt blogga mer förrän efter jul, men det har kommit önskemål om att jag ska visa upp min man *fniss*. Så här är för dig Anette!


God Jul

Vilken julklapp jag fick lite i förskott! Jag har fått förmånen att få vara med i inspirationsteamet för Veckans skiss. Det ska verkligen blir roligt - jag älskar ju skisser!! Glöm inte att kika in där varje vecka för att få nya skisser att skapa utifrån. Det roliga är att ni läsare får era skisser publicerade om ni skickar in!!!

Här är en av layouterna jag skickade in med min ansökan till teamet:


Jag vill passa på att önska er en riktigt God Jul! Nu ska jag njuta av julefriden som börjar infinna sig efter julklappsköp och andra förberedelser.

tisdag 18 december 2007

Mina fingrar värker...

Mina fingrar värker efter att få scrappa några layouter, men tiden finns inte just nu. Vi arbetar intensivt på organisationskursen med ett arbete och kvällarna fylls med avslutningsaktiviteter. Ikväll hade vi den årliga julsoarén med skolan. Eleverna var så duktiga när de spelade upp julpjäsen för en hel aula fylld med föräldrar och andra.

Nåja, jag kan visa en layout jag gjorde förra veckan. Den är gjord efter en skiss av Gulligullan på Scraputmaningen och visas där idag. Iväg dit nu och kolla på och inspireras av den fina skissen!


lördag 15 december 2007

Goda vänner

Ikväll ska vi hem till kompisar. Det ska bli så kul. Jag behöver få lite paus i alla måsten. Men igår kväll blev jag taggad till att skapa ett kort till en skissutmaning på Scrapaddicted och kortet blev jag nöjd med. Tänkte våra kompisar kan få det ikväll.
Hoppas att ni får en fortsatt bra helg!


tisdag 11 december 2007

Verkligen scraptokig

Jag trodde att adventsljusen skulle lysa upp tillvaron lite, men i år är det svårt. Jag tror att det är den regniga sommaren som nu börjar sätta sina spår. Känner mig lite nedstämd, men igårkväll lossnade i alla fall skapandet. Scrapbooking är verkligen upplyftande för mig!!! Jag gjorde två layouter som jag skickat in till SkaparLusten. De söker inspiratörer... Layouterna är inspirerade av en bild som finns på SkaparLustens blogg. Jag älskar mönster och färger, så bilden var perfekt!

lördag 8 december 2007

Efter tentan kommer lugn

Vilken urladdning en tenta är! Varje gång det är dags för en ny, så tänker jag: Varför utsätter jag mig för det här? Jag menar, jag har ju redan ett jobb... När lugnet lagt sig över mig, blev jag sugen på scrappande (naturligtvis). Här är resultatet. Fotot är från 2001. Min Filip var bara ca en månad gammal.


Tentan avklarad

Nu har jag skrivit tentan. Det är väldigt bekvämt att sitta hemma vid sin egen dator och göra en tenta. Denna gången var det en "krysstenta" och det gör att jag genast efter avslut ser vilket resultat jag fick. Jodå, det gick väl bra.

Har jag berättat att jag älskar skisser? Nåja, det gör jag i alla fall!! Så i november har jag provat på skisserna på Pencillines. Här nedan ser du resultaten:
onsdag 5 december 2007

Nöjd

Jag har skapat till en tävling på Stellas. Jag handlade kitet SEI och det kan jag verkligen rekommendera. Det var jättefint. På min layout har jag dock även lagt till lite annat smått och gott... Jag måste säga att jag är jättenöjd med LO:n och jag riktigt älskar denna bild på min pojke. Det är taget 2001, så det är ett tag sedan - fast han är lika busig fortfarande! Ha en trevlig kväll!


tisdag 4 december 2007

Vinster!!

Tänk att man kan bli glad som ett litet barn för att man vinner priser! Roligt nog vann jag Magdas novembertävling med mitt minialbum som jag visat tidigare i bloggen. Beskrivning av skapandet hittar du på Magdas blogg.

Inte nog med detta... I fredags kom mitt paket från The Scrapbook Nook som jag vann för några helger sen när jag blev Queen of the Crop på deras forum! Ett underbart paket med massor av papper från MME och Crate och många olika dekorationer och smått och gott!!!! OH, I like it!

Nu passar jag på att suga på dessa karameller, för just nu sitter jag och pluggar för tenta på fredag (igen)!

måndag 3 december 2007

Mycket skapande...

Visst har jag skapat sen jag bloggade sist. Tyvärr är det mesta för Scraputmaningen och en del annat som jag inte vill visa riktigt än. I förra veckan fick jag månadspaket från Story of My Own. Gissa om jag älskade det!!!!?! Helt underbara papper från October Afternoon (se LOn nedan). Idag utmanas ni av Scraputmaningen att skapa utifrån en annons. Här är min tolkning: