torsdag 28 februari 2008

Ett år som scrappare...

Tänk att på lördag är det exakt ett år sedan jag började med scrapbooking. Vilken underbar hobby jag då skaffade mig. Visserligen har jag spenderat många pengar under detta år, men så bra jag mått. Scrapbookingen får mig att fullständigt koppla av. Dessutom har barnen (och resten av familjen) fått sina minnen dokumenterade. Under året har jag också lärt känna nya människor och fått nya vänner. Vilken vinst!

Du kan hjälpa mig fira mitt 1årsjubileum! Om du hittar något fint i min blogg, så skriv gärna en kommentar vid det inlägget. Alla som på det här sättet gör mig glad, kommer att vara med i utlottningen av en liten present från mig :-). När jag kommer hem från Stockholm på söndag (2/3 kl. 21) drar jag ett namn av er som lämnat en liten kommentar till mig. Kom gärna på återbesök!

Ha en härlig helg! Kram från Camilla

tisdag 26 februari 2008

Dags igen...

...för ny skiss på Veckans skiss. Denna vecka var det Silwerstar som bjöd på skissen. Här är min tolkning.

lördag 23 februari 2008

Scraputmaningen

Idag är det lördag och på Scraputmaningen betyder det skiss. Så här tolkade jag skissen:


fredag 22 februari 2008

Nyaste inköpet

Idag inhandlade jag en extraväska som komplement till min rullväska. Titta så praktisk den är. Man sätter fast den ovanpå rullväskan. Så här ser den ut öppnad. Den innehåller alltså ett skrin som liknar ett syskrin och så ingår det också en A4-mapp.Skrinet tar man ut och vecklar ut lådorna.

Jag hade sån tur att Ilona på Skaparlusten hade en hemma och till rabatterat pris dessutom ;-). Nu känner jag mig utrustad för ScrapEvent of Scandinavia den 26-27/4!!

onsdag 20 februari 2008

Min lilla prinsessa

Hanna/Fnyz på Scrapbookbutiken har en utmaning med temat "Prinsar och prinsessor". Eftersom jag har en riktig prinsessa hemma hos mig (ja, egentligen en prins också, men denna gång fick det handla om min prinsessa), kunde jag inte låta bli att inspireras av detta. Så här blev det:
Jag hade en scrapkompis på besök idag. Det var lilla Ingela som kom och förgyllde min eftermiddag och kväll. Hon tillverkade kort på löpande band, medan jag bara hann en och en halv layout. Nåja, den halva blev klar för en stund sedan. Fast jag får visa upp alstren en annan gång. Nu ska jag gå och knyta mig, som min mormor brukade säga.

tisdag 19 februari 2008

I goda vänners lag

Tänk vad underbart kul det är att vara i goda vänners lag. Sara, Jenny och Eleonor var hemma hos mig igår och scrappade. Som alltid var stämningen hög och skämten tidvis låga. Vi kom fram till att det är svårt att komma på titlar, eller i alla fall bra titlar *skratt*. Nåja, trots allt prat så fick jag tre layouter gjorda. Fast två var till utmaningar och en var till nästa veckas Veckans skiss, så ni får ge er till tåls. Det festliga var att de tre layouterna har helt olika stil, det är roligt att testa på olika saker!

Istället får jag visa er min tolkning av webmosterhelenes skiss som visas på Veckans skiss idag.

söndag 17 februari 2008

Skissecup

Jag gjorde ett bidrag till Skissecup 2008, men det kom inte till final. Jag själv är jättenöjd med layouten och den fick i alla fall ligga på Papirgleders framsida ett par dagar ;-). Skissen var gjord av Tove Svartkjönnli.

torsdag 14 februari 2008

Alla hjärtans dag

Jag måste ha den underbaraste mannen av alla. Inte nog med att han köpt ljuvliga vita tulpaner, han hade också köpt min favorit - SMÖRGÅSTÅRTA. Dessutom var den hjärtformad!! *fniss* Jag älskar dig också!!!!


Att experimentera

Jag älskar att testa nya saker och försöka variera mina layouter. Ibland blir det bra och ibland inte... Det är bara att gå vidare. Här kommer en layout jag gjort utifrån en skiss av Fialia. Den är kanske lite olik vad jag brukar göra?

onsdag 13 februari 2008

Visning

Här kommer en layout jag gjorde för några veckor sen, men inte visat här i bloggen. Den är faktiskt finare i verkligheten...

måndag 11 februari 2008

Till min syster

Var på min svågers 30årsfest i lördags. Mycket skratt, mat och discodans. Urkul hade jag!! Jag passade på att lämna en layout jag gjort till min systers och svågers bröllopsalbum. Här ser ni den:

fredag 8 februari 2008

En salig kärleksblandning

...ja, det har vi skapat efter på Scraputmaningen. Du har väl sett att vi har en liten utmaning med chans på en vinst också?
I kärleksblandningen ska man ha vitt, rosa och rött, minst två olika sorters text och handla om ett kärt minne. Mitt minne är från den romantiska staden Venedig, som vi besökte i somras. Jag och Lasse kysstes under Suckarnas bro och enligt seden så kommer vår kärlek nu vara för evigt. Visst låter det romantiskt? Det man inte ser på fotot är att i gondolen sitter också våra barn, som tjatade och tjatade om att vi måste kyssas... *fniss*

torsdag 7 februari 2008

Kärleksvecka

Det är en vecka kvar till Alla hjärtans dag och på Scraputmaningen har vi därför kärleksvecka. Idag utmanar vi er att göra härliga, kärleksfulla kort till de ni älskar. Tänk vad härligt att få ett kort om kärlek och gjort med kärlek. Jag använde material från mitt månadspaket från the Nook. Hjärtat är i guld (även om det ser brunt ut på bilden...).

tisdag 5 februari 2008

Veckans skiss

Denna vecka är det LenaS som har gjort en skiss till Veckans skiss. Så här ser min tolkning ut:

måndag 4 februari 2008

Förkyld igen

Usch, nu har jag fått en dunderförkylning igen! Jag blir så himla trött när jag är förkyld. Har dock kunnat vara i min ensamhet och skapa i helgen. Jag har deltagit i en cybercrop. Jättekul!!! Här är några av de saker jag skapat:fredag 1 februari 2008

Mer scrapping

Igår träffade jag mina kompisar Eleonor, Jenny och Sara för lite scrapbooking. Det var länge sen jag skrattade så mycket!! Tusen tack, tjejer!

Idag är det en bonusskiss på Veckans skiss. Här är min tolkning. Kanske inte helt lik - men jag gillar att "klumpa ihop" sakerna...


Scraputmaningen utmanar dig att kombinera brun, turkos och lime. Läckert värre blir det - så här gjorde jag: