tisdag 29 april 2008

Underbara lilla knyte

Här kommer fler bilder på min systers guldklimp. Skissen på Veckans skiss denna vecka är ritad av Jenny Sandberg. Här är min tolkning:

söndag 27 april 2008

Vilken helg....

Helgen började med att i fredags köra ner till min lillasyster som fick sitt första barn natten till fredagen. Vilken goding!!! Det finns inte mycket som går upp mot att hålla i ett alldeles nyfött litet knyte *kram*. Så här söt är man när man är mindre än ett dygn gammal:


Sen har jag varit på Scrapevent of Scandinavia i helgen. Jisses, vilket tempo det har varit. Fina projekt, underbara instruktörer och glada scrappare - kan det bli bättre? Tyvärr vann jag inte nån av alla utlottningar de hade... Men vilket välkomstpaket vi fick - ett helt albumkit från Chatterbox, alltså inklusive ett album i manchester!! Här ser ni lite av projekten vi gjorde. Tyvärr tror jag inte att något av projekten är helt färdiga, så jag vill inte ta närbilder...

fredag 25 april 2008

Nya numret av Scrapbooking m.m.

Kolla in sidorna 59 och 81 i det nya numret av Scrapbooking m.m.....

torsdag 24 april 2008

Tur

Tänk att jag både har tur i kärlek och lotteri. Skämt åsido, jag brukar sällan vinna någonting. Men de sista veckorna har Stellas.se haft utlottningar i sin blogg och jag har vunnit två gånger. Först vann jag ett Paperpad från Basic Grey och idag fick jag min andra vinst i brevlådan - dekorationer från MME. Kolla in läckerheterna!

onsdag 23 april 2008

Bara tre dagar kvar...

Idag fick jag gjort min namnskylt...

tisdag 22 april 2008

Vinst...

Här är det fortfarande torka på scrappingfronten. Jag är glad om jag får gjort en namnskylt till eventet i helgen. Just nu hamstar jag bara scrapgrejor. Idag fick jag t.ex. min vinst från tävlingen som Scrapbookbutiken hade förra månaden. Jag vann ju ett presentkort i butiken och här är vad jag valde, ett gäng papper från Basic Greys serie Sugared och lite annat. Tack till Hanna/Fnyz!söndag 20 april 2008

På scrapfronten intet nytt

SUCK... Bara studier, vårröjning på dagis, trädgårdsarbete och så gick jag vilse i skogen...

torsdag 17 april 2008

Nu startar nedräkningen...

Till vad undrar väl du?!Till SCRAPEVENT OF SCANDINAVIA!!!!!!!Gud, vad jag längtar!! Ska dit med två jättegoda vänner och njuta av pysslande, pratande och hotellboende en hel helg!!!!Ses vi där?

onsdag 16 april 2008

Jag har virkat!!

Efter 15 år har jag återupptagit virkning *fniss*. Vi skulle nämligen ha utmaningen "att använda virkade blommor" på Scraputmaningen, så härom helgen satt jag och virkade blommor. Tänk att det sitter i ryggraden! Efter ett trevande försök med att minnas alla olika maskor, upptäckte jag att jag faktiskt kom ihåg dem bara jag vevade lite med virknålen. På min layout använde jag dock bara en blomma, men ni lär få se fler virkade blommor framöver...

tisdag 15 april 2008

Veckans skiss

Idag är det en ny skiss på Veckans skiss. Här är min tolkning:


måndag 14 april 2008

Bara för att...

Scraputmaningen idag liftar vi Hanna/Fnyz. Jag gillade hennes tema/rubrik "Bara för att..." och använde den på min layout. Min härlige pojke kommer allt som oftast och bara ger mig en kram, bara för att han älskar mig... Hoppas att han inte slutar med det på många år!!

lördag 12 april 2008

Skiss från mig

Dagens skiss på Scraputmaningen är ritad av mig.

Jag har tolkat den så här:

Pappren är från Pink Paislee.

fredag 11 april 2008

Fredag

Jag kom ikapp min studieplanering igårkväll. Känner mig så duktig! Helgen är full av kalas och andra trevligheter....

Här är en layout gjord till Scraputmaningens Salig blandning (tre foton, 3 mönstrade papper och 3 ord i rubriken) som är som utmaning idag. Fotograferingen blekte papprena lite. Det är papper ur Scenic Routes Lynden.

torsdag 10 april 2008

Jag är Gäst-DT

I april är jag gäst-DT för SkaparLusten. Ilona skickade två härliga kit till mig. SkaparLustens månadskit2 är härligt pastelligt.

Månadskit3 är i tonerna svart, grått och vitt.
I båda kiten är det gott om dekorationer - det gillar jag! Hittills har jag gjort två layouter och ett kort, men jag har massor med material kvar. Det kommer säkert fler alster!Tack för titten!

tisdag 8 april 2008

I´m back...

Nej, jag har inte gått i ide. Helgen har faktiskt inneburit lite pyssel, fast det tar nog några dagar innan jag kan visa resultatet. Just nu bjuder livet på mycket, vilket kräver en noggrann planering... Jag har massor att göra både på jobbet och med studierna, men samtidigt mår jag bäst av att skapa något scraprelaterat dagligen. Sen har jag försökt att vara duktig att gå ut och gå. Jag och mina arbetskamrater ska snart vara med i en stegräknartävling. Det ska bli kul att komma i form igen efter vintern.
Idag har EmmLa gjort skissen till Veckans skiss och så här ser min tolkning ut:

fredag 4 april 2008

Skrattfest

Igår hade jag, Eleonor och Sara en verklig skrattfest när vi träffades för att scrappa. Låt mig säga att Sara och 3D-kuddar är speciellt fästa vid varandra... *fniss*. Sara lärde sig också att man inte behövde sätta extra lim på dem - de har redan lim på båda sidor...
Jag gjorde en layout som är väldigt minimalistisk... eller vad man nu ska säga. Jag bara avgudar pappren från Pink Paislee!

onsdag 2 april 2008

Skissecup

Jippi!! Jag gick vidare till final i Skissecupen på norska Papirgleder!! Jag gjorde ju en riktigt enkel och stilren layout till min systers bröllopsalbum efter en av skisserna i omgång 2. Layouten har jag ju visat tidigare här i bloggen....
Men här är den igen: