torsdag 31 juli 2008

Lata sommardagar

Visst är det härligt?! I måndags var vi på Tosselilla - barnen åkte karuseller och badade i deras badland. I eftermiddag blir det en tur till havet igen. Härligt! Idag ytterligare en layout med papper från Fancy Pants.

Summerdays - aren't they lovely?! This Monday we went to Tosselilla - the children rode on the roundabouts and visited their bathing facilities. This afternoon we're going to the sea again. Love it! Today another layout using Fancy Pants papers.


onsdag 30 juli 2008

Riktigt hett

Oj, vad varmt det är. Men man ska väl inte klaga, jag ville ju att det skulle vara lite sommar innan jobbet börjar igen. På dagarna är det så varmt ute att man knappt kan röra sig. Promenad tar jag innan nio på morgonen, annars smälter jag bort. Scrappar gör jag på kvällarna när det är lite svalare och hjärnan fungerar. Igår blev det en layout om mina älskade barn. Pappren är från Fancy Pants.

It's really hot here. But who am I to complain, I wanted it to be summer before work starts again. During the days it's so hot outside, you can hardly move. I do my walking before nine in the morning, otherwise I'm melting. I do my scrapping at nights when it's a bit cooler and the brain is working. Yesterday I did a layout about my lovely children. The papers are Fancy Pants.


tisdag 29 juli 2008

Enkelt och snabbt kort

2Sketches4You har en ny skiss denna vecka. Här är min enkla tolkning av den.

2Sketches4You has a new sketch this week. Here's my simple interpretation of it.


söndag 27 juli 2008

Think pink på riktigt

Japp! Riktigt rosa blev layouten. Jag ville göra en riktigt flickig och prinsessaktig layout - och ja - det blev den väl...
I wanted to do a real "girlish and princessish" (inventing new words, I know ;-)) layout - and yes - it turned out to be just that...

lördag 26 juli 2008

Klurigt...

...att lära sig något nytt. Min dotter ville lära sig virka - det är svårt och klurigt och kräver att man håller tungan rätt i mun. Layouten är skapad efter Pickos skiss på Scraputmaningen.

It's hard learning new stuff. My daughter wanted to learn how to crochet - it's hard and difficult and you have to watch every step. My layout is an interpretation of the sketch at Scraputmaningen.
fredag 25 juli 2008

Kortutmaning

Caardvarks har just nu skissutmaning med härliga skisser från 2Sketches4You-tjejerna Kazan och Laura.
Right now Caardvarks has a sketch challenge with awesome sketches made by the girls from 2Sketches4You, Kazan and Laura.

Mitt kort till Kazans skiss:
My take on Kazan's sketch:


Mitt kort till Lauras skiss:

My take on Laura's sketch:

torsdag 24 juli 2008

For you...

2 sketches 4 you har läckra skisser varje vecka. Kazan har gjort veckans skiss. Här är min tolkning av skissen.

2 Sketches 4 You has lovely sketches every week. Kazan has drawn this week's sketch. Here's my take on it.måndag 21 juli 2008

Ibland är du bara för söt...

-"Mamma. Du luktar godast...som den största blomsteräng." Visst är han för söt?

-"Mum. You smell so nice...like the biggest meadow." Isn't he the sweetest?


söndag 20 juli 2008

Nämnde jag...

...att jag älskar October Afternoon ;-)?

Did I mention that I'm in love with October Afternoon ;-)?


lördag 19 juli 2008

Skissutmaning

Det är lördag och Scraputmaningen bjuder på en skiss av K8an:


Jag har tolkat hennes skiss så här.

Today is Sketch-time at Scraputmaningen. This is how I was inspired by the sketch made by K8an.


fredag 18 juli 2008

Jag bara älskar...

...October Afternoon. Gör inte du?

I just love October Afternoon. Don't you?


torsdag 17 juli 2008

Fler kort...

Här kommer två kort som jag gjort idag. Det översta har jag gjort efter en skiss av Kazan Clark och det understa efter en skiss av Laura Davis.

I've done two cards today. I used a sketch made by Kazan Clark to the first one and a sketch made by Laura Davis to the second one.

onsdag 16 juli 2008

En enkel layout till min lillasyster

Ja, emellanåt gör jag en sida till hennes bröllopsalbum. Det är skönt när jag känner att jag vill göra något enkelt. Det är snyggt i just det albumet. Ändå har jag lyxat till det med lite guld. Effektfullt, va'?
I've noticed that I have some foreign vistiors and since I don't write so much I can write that it in English as well. This is a layout for my sister's wedding album. I like to keep it simple, but have put some gold in it to make it look more luxurious.


13 år sedan

Så länge är det sen maken och jag träffades. Oj, vad tiden går! Men tänk också så mycket fint och underbart som hänt under dessa år!
Jag gjorde ett kort efter en skiss på 2 Sketches 4 You.


tisdag 15 juli 2008

Riktig skaparglöd

Wow! Vilken skaparkraft jag haft idag!! Har scrappat tre layouter och jag är supernöjd med dem alla tre... När hände det senast? Har det hänt någonsin? Men... alla är till Scraputmaningen så de ska visas där först innan jag visar dem här. Så kika in på Scraputmaningen (*pekar på länken till höger*) denna och nästa vecka eller...kika in här igen (*pekar uppåt*)...

Jag vill passa på att tacka för alla gulliga kommentarer ni skriver. De värmer verkligen hjärtat på mig! Tusen tack och fortsätt gärna... ;-)!

söndag 13 juli 2008

Det blev inget...

...Nook-designande för mig. Som jag skrev innan hade jag inga förväntningar om det heller med tanke på vilka "kändisar" som också sökt... Men visst hade det varit skoj att någon gång få chansen att designa för en butik eller ett företag.
Idag har jag skapat layout utifrån en skissutmaning på Scrapduon. Jag tror att det är Cilla själv som ritat skissen? Kolla in deras blogg.


onsdag 9 juli 2008

Liten på jorden

Vi var vid havet nere på Österlen häromdagen. När man står på stenarna vid havet och blickar ut över horisonten, känner man verkligen sig liten på jorden. Jag älskar havet!!tisdag 8 juli 2008

Me

Jag har scrappat om mig själv. Det händer inte så ofta... Jag gillar inte att vara framför kameran, det är nog därför.

söndag 6 juli 2008

ATC

Idag har jag gjort mitt första ATC-kort. Guud, vad smått det är jämfört med de vanliga layouterna på 12". Så här blev det:


lördag 5 juli 2008

Tänk...

...att jag har fått de två underbaraste ungarna i hela världen. Vad är oddsen för det egentligen?fredag 4 juli 2008

Ett år äldre

Ja, jag fyllde år igår... Jag hade en härlig födelsedag - fint väder och umgicks med familj och några vänner.

Min familj betyder allt för mig.
tisdag 1 juli 2008

Tjoooohooo!

Dagen har varit underbart bra! Imorse när jag vaknade var the Nooks månadstävling slut och jag vann ett presentkort! Jippie!

Fast ännu lyckligare blev jag när listan på de 25 finalisterna till de åtråvärda DT-platserna på the Nook publicerades. Jag var med!!!!!! Fast den innehåller mååååååååååånga talangfulla scrappare, så det är ingen chans att komma med bland de 4 som ska väljas ut. Men det var kul att komma med här i alla fall. Det betyder att jag ska leka ett par veckor till på the Nook.... *fniss* Det positiva med the Nooks uttagningar till sitt DT är att de väljer olika stilar och lägger ner mycket tid på att väga teamet fram och tillbaka för att få olikheter men ändå ett team som fungerar. Det är kul att se helt olika skapelser med ett och samma kit.

Håll tummarna snälla du - det ska jag göra - i alla fall när jag inte scrappar!

Sötaste

Som kontrast till alla skrapade kanter och softa färger på mina senaste alster, gjorde jag en rak och färgglad layout igår när jag träffade mina pysselkompisar. Inspirationen till upplägget kommer från en skiss av Zarischka.