fredag 31 oktober 2008

Juletid

Här kommer layouter och kort jag gjorde för Magdas för ett tag sedan. Pappren är de ljuvliga Juletid från Maja design. Allt material hittar du naturligtvis hos just Magdas!


torsdag 30 oktober 2008

Hos Magdas...

Missa inte Magdas blogg i helgen...

Skogspromenad Maja design

Nu har hösten kommit på riktigt! Hösten innebär inte bara gråa skyar och regn utan också härliga soliga höstdagar då man kan njuta av underbara skogspromenader bland färggranna lövverk. Maja Designs senaste kollektion heter just Skogspromenad och går i fantastiska blå, orange och bruna färger. Jag fick hem några papper ur kollektionen från Magdas och gjorde två layouter.

onsdag 29 oktober 2008

Grattis-kort

Det blev ett Grattis-kort till skissen på 2Sketches4You. Tänka sig att jag vann förra veckans pris där. Överlycklig!

Halloween

Ja, snart är det Halloween. MME har jättefina Halloweenpapper, som jag fick hem från Magdas för ett tag sen. Det är läckra papper i svart och orange, som ändå känns softa.tisdag 28 oktober 2008

Veckans skiss

Här är min tolkning av Veckans skiss. Det är vår egen Jennie/Simmat som ritat skissen.

lördag 25 oktober 2008

Minialbum

Det här minialbumet gjorde jag för ett tag sen till min mamma. Jag har använt papper från My Mind's Eye.


fredag 24 oktober 2008

Rosa layout

Här är en layout jag gjort för Magdas. Jag har gjort en layout om min dotter och kärleken mellan henne och hennes farmor. Jag har använt sig av papper från Basic Grey, thickers och Prima-blommor. Materialet hittar du naturligtvis på Magdas.

onsdag 22 oktober 2008

Fars Dag kort

Jag har gjort ett Fars Dag kort genom att använda skissen på 2Sketches4You. Pappren är de ljuvliga ur MM:s Paperie-serie (Mocca).


tisdag 21 oktober 2008

Veckans skiss

Ny skiss är uppe på Veckans skiss och är ritad av Anna-Carin/Anaber.

lördag 18 oktober 2008

Basic Grey's Eva

Jag fick hem Basic Grey's kollektion Eva från Magdas. Kollektionen Eva är helt underbart fin. Fastän det är många olika mönster och också färger, så matchar man lätt ihop dem.


Här har jag använt 4 olika papper. Jag har valt en mörk bakgrund och det funkar eftersom fotot är så pass ljust. De stora gröna bokstäverna är stickers som tillhör kollektionen. Övrigt material från shoppen är Prima-blommor, brads, spets och den läckra säkerhetsnålen från Tim Holtz som jag fäst i spetsen.


Också på denna layout har jag använt fyra olika mönstrade papper ur Eva-kollektionen, men har valt en ljus bakgrund till det gröna mönstrade pappret för att “lyfta” de mörkt chalkade kanterna. De plommonfärgade bokstavsstickersen tillhör kollektionen och är jättefina mot det rosa. Du finner också de lyxiga pärlorna i Magdas shop.

För att bryta av mot det rosa/gröna i pappren har jag här använt vita blommor och spets.

Grattis-kort

Min tolkning av denna veckas skiss på 2Sketches4You. Det är ett grattiskort till en treåring.

fredag 17 oktober 2008

Månadskit

MonAme Memories oktoberkit nr1 är helt ljuvligt. Det innehåller papper ur MMEs glittriga Laundry Line och också ett par underbara clearstamps ur samma kollektion. Dessutom får man med lite annat smått och gott i kitet. Här är en layout jag gjort med kitet. Jag har lagt till blommor, tickets, knappar och dymo. Resten är ur kitet.


torsdag 16 oktober 2008

Rörd till tårar

Jag brukar inte skriva om mitt jobb, eftersom jag arbetar som lärare och inte vill kommentera vad som händer på min arbetsplats. Men idag måste jag bara, eftersom jag fick ett gladogram som jag kommer leva länge på. Mina elever fick skriva gladogram till varandra. Efter det kommer en av mina 10-åringar och ger mig ett gladogram. Så här stod det:

"Du sprider kärlek över hela klasen. Du är rolig och har et himla minspel och är värkligen världens bästa fröken."

Gissa vem som är världens stoltaste fröken just nu?

onsdag 15 oktober 2008

Halloween snart...

Snart är det Halloween och Cosmo Crickets kollektion Haunted är helt underbar att scrappa Halloween-bilder med. Jag har gjort layouten till Deanne Burtons skissblogg Just my sketches.måndag 13 oktober 2008

DT-träff hos Magdas

Ni undrar kanske över tystnaden i bloggen - jag brukar ju uppdatera lite oftare ;-). Jag har tillbringat helgen uppe hos Annette (Magdas) tillsammans med i stort sett resten av det stora designgänget. Vi har ätit gott, babblat, skrattat och framför allt skapat och inspirerat varandra. Det har verkligen varit en kanonhelg. Det var så kul att träffa alla de andra i verkliga livet. Resultatet från själva skapandet får komma efterhand, eftersom alstren är gjorda för Magdas. Nu väntar lite studier innan jag kanske kan scrappa lite till...

onsdag 8 oktober 2008

Kärlek vid första ögonkastet

Jag har skapat lite kärlekslayouter till Magdas. Det är två layouter till min systers bröllopsalbum. Maja Designs kollektion Du & jag passar underbart väl till kärlekstemat. De bara andas kärlek, värme och närhet. Texten som är tryckt på vissa av pappren ger ofta uppslag till titlar och text du kan använda på dina layouter. Blommor som passar till finner du hos också hos Magdas. På den nedersta har jag lyxat till det med pärlor i mitten av blommorna. Vill du se vad ett par till i teamet har skapat så kika in på Magdas blogg.

tisdag 7 oktober 2008

Veckans skiss

Jajamänsan, ny skiss är uppe på Veckans skiss. Vår läsare Maja står för skissen. Det blev en färgglad tolkning från mig.

A new scetch is up at Veckans skiss. Maja has drawn the sketch for us. I used a lot of colours on my layout.


söndag 5 oktober 2008

Skissecup

Igår gjorde jag ett nytt bidrag till Papirgleders Skissecup. Jag valde att utgå från Toves skiss och resultatet blev detta.

Yesterday I made another layout for Skissecup at Papirgleder. I used the sketch made by Tove and here's the result.

lördag 4 oktober 2008

The World Card Making Day

Idag är det The World Card Making Day och det uppmärksammar vi på Magdas. Läs gärna vidare och kolla in designteamets urläckra kort på Magdas blogg. Jag visar här mitt kort. Jag har använt papper från My Mind’s Eye Dreamy 2, som jag knölat till lite och använt en del fluid chalk på för att få en lite mer shabby-känsla. Den söta ugglestämpeln från Rachelle Anne Miller passar till allt beroende på hur man färglägger den. För att kortet inte ska bli så “platt” har jag knutit ett band runt det. Som pricken över i har jag dekorerat med pärlor och dessutom satt en fin metallblomma från Nunn Design på bandknuten. Allt material hittar du i Magdas shop.

This is a card I've done for Magdas, since it's the official World Card Making Day today.

torsdag 2 oktober 2008

Kortutmaning

Här kommer min tolkning av Kazans skiss på 2Sketches4You denna veckan.

Here's my card using Kazan's sketch over at 2Sketches4You this week.

onsdag 1 oktober 2008

Min älskade flicka...

...my loving daughter. I made the LO for Deanne Burton's sketch at http://a-scrapaddicts-sketches.blogspot.com/. Check it out!