söndag 30 november 2008

lördag 29 november 2008

Been it

En layout för Magdas... Pappren är October Afternoons första kollektion County Fair.

fredag 28 november 2008

Gå-bort-ask

En liten ask att fylla med lite goda chokladbitar eller annat när man ska gå bort är alltid bra att ha. Här har jag gjort en utav MonAme Memories novemberkit. Hur man gjorde asken hittade jag i ett gammalt nummer av Creating Keepsakes.


torsdag 27 november 2008

Fancy Pants

Idag står jag för tekniktipset på Magdas blogg. Till min layout har jag använt underbart tuffa papper och dekorationer från Fancy Pants. Allt material kan man finna just på Magdas. In i Magdas blogg och läs inlägget och bli inspirerad.


onsdag 26 november 2008

Nytt alfabet

Mitt nyaste alfabet Storybook är så sött! Här ser du det på ett kort gjort efter skissen på 2Sketches4You. Pappren är Jenni Bowlins.

BoM

Här är inlägget jag gjort för Magdas blogg idag...
Boken om mig är ett bra sätt att dokumentera sitt eget liv, känslor och tankar. Det kan bli ett sätt att skriva av sig. Men man får inte förglömma att det också kan vara roligt att faktiskt också dokumentera sig själv ur någon annans synvinkel!

För ett antal år sedan arbetade jag på en skola i Malmö. Vid något tillfälle fick en av de andra lärarna en briljant idé om att vi skulle lyfta varandra. Vi fick alla en lapp där alla kollegors namn var uppskrivna. Sen skulle vi skriva något positivt om var och en av dem. Efter en tid fick jag ett kuvert som innehöll alla positiva kommentarer som de andra skrivit om mig. Ett bra tag framöver gick jag som på moln. Det händer fortfarande att jag tar fram och läser de där kommentarerna, speciellt om jag känner mig lite deppig.

Därför tycker jag att det var roligt att skapa en layout med mig själv, men där en av mina kompisar har gjort journalingen. Jag har bett henne skriva varför hon tycker om mig som vän. Tyvärr för er har jag dolt journalingen bakom fotot.

Materialet hittar du på Magdas.

tisdag 25 november 2008

Äkta julglädje

Skissen på Veckans skiss är ritad av Ami. Jag valde härliga julpapper från Cosmo Cricket. Mums vilka läckra murriga julfärger! Fotot är obetalbart - min son och hans 6årsglugg... Ja, och så förresten...den roliga blomman såg jag förevisas på Pink Paislee's blogg.


måndag 24 november 2008

Uppdatering tack!

Ja, jag vet att jag inte uppdaterat så ofta de senaste veckorna. Och jo, jag har pysslat, fast inte lika frekvent och dessutom är det layouter som ska visas upp på andra ställen först. Men jag lovar - denna veckan kommer det att uppdateras nästan dagligen ;-) Välkommen tillbaka!!

fredag 21 november 2008

Dead Poets Society

Just nu tittar jag på filmen Döda poeters sällskap. Det är en av mina absoluta favoritfilmer! Väldigt tänkvärd!! Fånga dagen allihop!!!!!

onsdag 19 november 2008

The apple of my eye

Joggemia har gjort den underbara skissen på Veckans skiss denna vecka. Så här blev min layout:


tisdag 18 november 2008

Fa la la

Dags för ett nytt julkort. Också detta efter skiss på 2Sketches4You. Material är från Making Memories Fa la la-kollektion.


fredag 14 november 2008

Passa på!

Magdas firar 2-årsjubileum med 20-60% rabatt på allt i shoppen! Rabattkod och mer info hittar du på Magdas sida.

torsdag 13 november 2008

onsdag 12 november 2008

Veckans skiss

Denna vecka bjuder jag på skissen på Veckans skiss. Min egen tolkning handlar om sonens intresse för Star Wars. Jag har använt papper från BG.


tisdag 11 november 2008

Idag på Magdas blog!

När jag skapar en layout är designen mycket viktig. Sidan ska kännas balanserad och harmonisk. Men jag strävar också efter att ha något lite extra på sidan - pricken över i:et. Jag är verkligen inte den som har flest dekorationer på en layout, det är viktigare vad som finns på den.

Här har jag skapat en sida med de vackra pappren från Websters Pages

De vackra kopparfärgade detaljerna är från Nunn Design och piffar upp de enklaste blommor. I rosetten har jag satt en säkerhetsnål från Tim Holtz.

Jag bara ÄLSKAR blingswirls från Prima och om igen har jag använt de läckra detaljerna från Nunn Design. Fjärilen har jag klippt ut från ett av pappren från Websters Pages och lagt på aningen glitterlim.

En detalj jag blivit förtjust i är denna. Jag har rivit loss en bit av pappret, hamrat i öljetter och trätt floss genom.

Lite spets skadar aldrig Här är den placerad under fotot så att man bara anar den.

Mycket av materialet hittar du naturligtvis på Magdas!

fredag 7 november 2008

Together is a wonderful place to be

I sista omgången av Skissecup skulle man lifta en layout från en av designteamets medlemmar. Jag liftade Beate Solem och mitt resultat kan du se här:


onsdag 5 november 2008

Weathervane

Ohhhh, I'm in looove! Jag har fått hem Weathervane, Night Light och Good Cheer, October Afternoons nya kollektioner. Man är absolut tvungen att köpa minst två av varje, för både fram- och baksida är underbara. Det bästa är att pappren snart kommer till favisbutiken Magdas!

Jag har använt papper ur Weathervane till ett kort efter skissen på 2Sketches4You.

Skrynkligt

Jag älskar att skrynka till papper - det har ni kanske märkt. Här är en layout jag gjorde för Magdas, med ljuvliga MME-papper som du kan finna i shopen.

tisdag 4 november 2008

Veckans skiss

Veckans skiss är gjord av duktiga Johanna/Silwerstar. Så här tolkade jag den:

söndag 2 november 2008

Publicerat

Den här layouten hade jag publicerad i Scrapbooking mm:s sept/okt-nummer.

lördag 1 november 2008

Mon Ame Memories nov kit

Mon Ame Memories november kit nr 1 innehåller papper och diecuts ur Graphic45s kollektioner. Ljuvligt vintageaktiga.