lördag 31 januari 2009

Blogcandy!

Jag har fått så mycket kommentarer av er söta läsare på sistone, så nu är det dags att ge lite blogcandy till någon av er.

Så här ska du göra för att ha en chans att vinna paketet!
1. Skriva om mitt bloggodis och använda min bild i din egen blogg. (Om du inte har en blogg, så kan du ändå ha en chans att vinna det genom att lämna en kommentar till detta inlägg.)

2. Lämna sedan en kommentar i detta inlägg, så att jag kan besöka din blogg.

Du har tills nästa söndag (8 februari) på dig att göra detta. Sen kommer jag att dra en vinnare!!


I've got so many sweet comments from all of you lately, so now it's time to give some blogcandy to someone.

Here's what you have to do to have a chance of winning it!
1. Write about my blogcandy and use my pic, in your own blog. (If you don't have a blog you can still have a chance of winning it by leaving a comment to this post)

2. Leave a comment here in this blogpost, so that I can visit your blog.

You'll have time until next Sunday (the 8th of February) to do this. Then I'll draw a winner!

fredag 30 januari 2009

WOW!

Jag är imponerad av vissa människors förmåga att både scrappa fint, vara en utmärkt fotograf och behärska Photoshop. Kristine är en sådan person. Jag känner att jag har tidsnöd. Hade så gärna velat kunna Photoshop. Nåja, efter mycket om och men, lyckades jag med Kristines utmärkta tutorial göra detta:


onsdag 28 januari 2009

Min man ♥

Min man blir scrappad alldeles för sällan...till hans stora lycka *fniss*. Fast han kan stoltsera med att ha synts i svenska scrapbooking-tidningen (senaste numret). Här är han igen. Layouten är gjord till SweScrapbook-bloggen.

I scrap about my husband way too seldom...but he's happy about that *giggle*. Although he can brag about being shown in the Swedish scrapbooking magazine. And here he is again. The layout is made for SweScrapbook.

Mer med februari-kitet

Jag har hunnit göra ytterligare en sida med februari-kitet från the Nook. Denna gång har jag också använt några add-ons och dessutom lagt till stor svart blomma och svarta swirls ur egen gömma.

I've made one more layout with the Feb kit from the Nook. This time I've used some of the add-ons and also a large black flower and black swirls from my own stash.


Julbilder

Nu har jag framkallat ordentligt med foton, bl.a. från julen. Till Veckans skiss denna gång använde jag just julbilder och julpapper. Skissen är ritad av Linda/Gulligullan.

tisdag 27 januari 2009

Första skapelsen...

...för Scrapbook Nook. Jag har gjort en layout med deras februarikit. Det är fyllt med läckra saker. Allt på layouten kommer från kitet! Jag kände inte att jag behövde lägga till något här, inte ens crystal swirls *fniss*.

Och så en närbild på dekorationerna.

söndag 25 januari 2009

Jag har tolkat en skiss

Jag blev tillfrågad av söta Scrapjo/Linda om jag ville tolka en av hennes skisser. Naturligtvis ville jag det. Skissen var jättehärlig att arbeta med och jag blev mycket nöjd med resultatet. Barnet på bilden är en av mina barns kusiner. Materialet är nästan uteslutande från Prima.


Crop in the Name of Love

Häng med! Scrapbook Nook kommer att ha en virtual crop 5-8/2. Det blir dagar fyllda med utmaningar av alla de sorter. Så skriv in det i kalendern med en gång och är du inte registrerad på forumet, så se till att fixa det redan nu. Vi kommer att ha så skoj!!

lördag 24 januari 2009

Scrapvänner


Jag har fått en award och faktiskt fått den från flera olika håll. Det är Anette, Petra, Lotta, Ylwa och Katarina, som denna gång har förärat mig den. Tusen tack, gulliga ni! Det värmer så gott att få beröm och veta att jag inspirerar någon. Jag vill också passa på att tacka er för alla kommentarer ni skriver!! Det är alltid kul att läsa.

Genom scrappingen har jag mött många nya människor, både irl och på nätet. Det har verkligen varit kul att få så många nya kompisar. Men denna gången vill jag ge awarden till de tjejer som jag känner sen gammalt och som också fastnat för scrapbooking. Vi träffas lite med jämna mellanrum för att pyssla tillsammans och vi har såååå roligt tillsammans. Genom våra träffar inspireras jag jättemycket. Tyvärr har dessa tjejer inga bloggar som jag kan hänvisa er till, men jag garanterar att de scrappar snyggt! Det är mina vänner Eleonor, Jenny, Sara och Anna. Tack för att ni finns!!!

onsdag 21 januari 2009

Överlycklig...

...för presenten jag fick i helgen av min älskade make. Jag önskade mig ett helt underbart halsband i julklapp, men tomten hade inte det med sig. Gissa om jag blev överraskad när jag öppnade den lilla asken i fredags på vår 10-åriga bröllopsdag. Visst är det helt ljuvligt, underbart och fantastiskt!!! Nu har jag mina barn med mig var jag än är och var de än är.

tisdag 20 januari 2009

Jag har ritat en skiss...

...för Veckans skiss. Jag hoppas att du hänger på och skickar in din tolkning. Och varför inte rita en egen skiss och skicka in till bloggen också. Jo, men gör det...
Här är min skiss.

Och så här har jag själv tolkat den.

måndag 19 januari 2009

Ibland måste man utmana sig själv

Ja, just det. Jag utmanade mig själv att använda enfärgad bakgrund, rub-ons och fler än ett foto.

Layouten är gjord för Magdas, där du hittar massor av härliga rub-ons och de underbara pappren från Basic Greys kollektion Eva.

söndag 18 januari 2009

Får jag presentera...

...Scrapbook Nooks kit i februari. Fylld med godbitar. Gissa om jag längtar tills det landar i min brevlåda!Blir du frestad så klicka bara på länken ovan och gå in och prova på en prenumeration. Men vänta inte för länge...Februarikitet håller redan på att ta slut.

fredag 16 januari 2009

För 10 år sen idag...

...sa vi ja till varandra i Oxie kyrka. Två och en halv månad senare föds vår dotter och två år efter det vår son och familjen är komplett. Jag älskar er så!

onsdag 14 januari 2009

Nu har jag använt...

...i stort sett de sista bitarna av pappren ur Cosmo Crickets Gretel kollektion. SUCK! Och nej, det är inte bara att handla nya. Jag har inte sett en enda butik som fortfarande har dem...

Layouten är gjord till Deanne Burtons skissblogg, så skissen är ritad av henne.

söndag 11 januari 2009

Minialbum

Det är lite lite på scrapfronten just nu. Jag har en tenta imorgon... Fast jag har knåpat ihop ett litet minialbum i helgen i alla fall. Visdomsord för 2009 heter det. Det finns så många tänkvärda reflektioner som man ibland behöver påminnas om och försöka leva efter.


lördag 10 januari 2009

Vilket ord?

Är du nyfiken på vilket ord som passar in på dig? Kolla in denna länken!

Mitt resultat?

Your word is "Why" !

You see life as complicated and intriguing. The only thing you know for sure is that you haven't figured it all out yet. You question everything and believe very little. And whatever you believe is likely to change. You are interested in theories, philosophies, and religions... even if you don't buy into any of them. You are also fascinated by how things work. You'd like to understand as much in the world as possible.

tisdag 6 januari 2009

Ibland...

...svämmar mitt hjärta bara över. ♥♥♥Layouten är gjord för SWE Scrapbook och är en lift av en av Willeas layouter. Med papper från Webster's pages kan det aldrig gå fel. ;-)

Designteamet på My Scrapbook Nook

Jag måste ju visa upp hela Nook teamet som kommer att visa upp månadskiten under våren. Vilken talang, va?!!

Leah Killian (USA)
Selena Kimsey (USA)
Stacey Michaud (USA)
Amanda Boyles (USA)
Jen Pohl (USA)
Delaina Burns (USA)
Christiane Muller (Tyskland)
Susan Lui (Singapore)
Amy Parker (USA)
Ching Tan (USA)
Abbie Torroll (USA)
Camilla Ekman (Sverige)

måndag 5 januari 2009

I made it!!!

Woooooooohooooo!!!

Jag har haft the Nooks otroligt fina månadkit i över ett år nu och är till och från ganska frekvent på deras messageboard. Där finns såååå många trevliga scrappare och duuuuktiga är de också!!! Och vet ni.....Det var dags för nytt designteam och lilla jag kom med!!! Fattar ni så lycklig jag är????? Jag hoppar fortfarande av glädje här!!!!!!!!! *hoppar och dansar*

Scraplift

Du har väl inte missat att Magdas utmanar dig att lifta EmmLas underbara layout? Jag har liftat den, både upplägg och pappersval:


Materialet till layouten kommer naturligtvis från Magdas shop.

fredag 2 januari 2009

Publicerat i Scrapbooking mm. nov/dec 2008

Jag hade en rolig layout med i förra numret av Scrapbooking mm. *fniss* Sonen tyckte att det var lite pinsamt att han skulle se ut så i en tidning. Men jag förklarade att det bara är en massa scrapbooking-tanter som köper den tidningen... Då var det ok.

Kolla in skissen...

...på SWE Scrapbook denna veckan. Jag har gjort en tolkning på Helenas skiss och använt underbara papper från Jenni Bowlin.

torsdag 1 januari 2009

Gott Nytt År!

I väntan på gästerna...
Fyrverkerier...

Besök av Spindelmannen... *fniss*