torsdag 30 juli 2009

Adornit Blog Hop

I hope you're participating in the Adornit Blog Party that started yesterday. Friday the 31st there is a Blog Hop which I am participating in. If my blog is your first stop, please start at the beginning of the hop.

I am going to show you my favourite summer project - a 12x12 album. You see, we went to Turkey in the beginning of the summer. It was a lovely time - lots of sun, fun, food, relaxing and spending time with good friends.

It has been a few weeks, but now we are enjoying those photos instead - a little reminder of how it was. I have started to scrap a few of the pictures for my Turkey album.

This is one of the layouts inside. It is about some of the Roman buildings still standing in Side, Turkey.

Here are some sneak peeks of a couple of the other pages. They are dt-work, so I can't show you the whole pages yet. *giggle*

This is an ongoing page - about my boy being a pirate on a ship we sailed with.

Nice, huh? Thanks for visiting. Hope to see you again.

To continue your blog hop, go over to Tammy Townsend. Happy blog hopping!

onsdag 29 juli 2009

The August kit from the Nook

Finally...the full reveal of the August kit is up! Just look at it! *drool* And it's a $38 kit for only $28. How to sign up for a subscription? Just look here.

Strut Your Scrap contest at the Nook

Between July 26th and August 15th, you have the opportunity to win a $75 Nook gift certificate - AND to send a friend a free kit!!

Read about it here!!!

So c'mon STRUT YOUR SCRAP!!!

söndag 26 juli 2009

Visst är det härligt med sommar!

Sovmorgnar, morgonpromenader, umgås, skratta, vara utomhus, ta dagen som den kommer, deckarserier, grilla....

lördag 25 juli 2009

Envis

Tänk så bestämd en åttaåring kan vara. Tänk att man alltid måste ha sista ordet. Tänk att man kan se ut som om jorden har gått under för att man inte får som man vill.
Men vilken tur att åttaåringen är världens varmaste, smartaste, kärleksfullaste och mest humoristiske åttaåring.Allt material på layouten hittar du i Magdas shop. Härliga papper, blommor, blad, glazed brads, spets, thickers.... En underbar shop!

fredag 24 juli 2009

Ny header

Tjohoooo! Kolla! *pekar uppåt*
Jag har haft bloggen i 1½år och nu har jag äntligen fått till en header. Vad tycker du om den?

Wohooo! Check it out! *pointing up*
I've had my blog for 1½ years and now I've finally made a header. What do you think?

Skisser är kul!

Skisser är ett bra sätt att komma igång och få inspiration. Det går ofta snabbare att få ihop en layout. Sen är det inte alltid slutresultatet blir så likt skissen, men huvudsaken är ju att man fått inspiration för att komma igång.

Pencillines är en sida jag besöker varje vecka. Ibland får jag till och med tid att scrappa efter deras fina skisser. *fniss* Denna vecka har jag haft tid att göra två.

Först min tolkning av skiss nummer 143:

Sen min tolkning av skiss nummer 144:torsdag 23 juli 2009

Jag har våndats...

...och jag har bläddrat fram och tillbaka mellan era blogginlägg. Alla romantiska layouter var så fina. Till slut har jag bestämt mig för att skicka en RAK till:

I have been agonising and I have been browsing your blogs a million times. All your romantic layouts were beautiful. Finally I have made my decision to send a RAK to:

MissGoldie

Grattis!
Skicka mig din adress på camilla-e[at]live.se så kommer din RAK inom en snar framtid.
(Byt ut [at] mot snabel-a, men det förstod du säkert...)

Jodå...

...visst har jag scrappat lite på sistone. Men dagar/kvällar har varit fyllda med träffar med kompisar. Det är underbart kul att träffa alla! Tid har inte riktigt funnits för att blogga, men det kommer så småningom. Idag visar jag bara kortet jag gjorde till 2Sketches4You denna vecka. Jag har kommit på att det är bra att ha ett lager Tack-kort liggandes. ;-)

Vinnaren till min utmaning meddelas ikväll.

The winner of my challenge will be announced tonight.

tisdag 21 juli 2009

Medans du väntar..../ While waiting...

...på att få veta vem som vinner RAKen från mig, så kan du gärna kika in på de olika layouterna. De är makalöst vackra, allihop på sitt eget sätt. Därför behöver jag lite extra betänketid. Tusen tack för att ni hängde på min utmaning!

...for the winner of my RAK to be announced, why don't you check out all of the layouts. They are all incredibly beautiful, all in their own specific way. That is why I need some time to make up my mind. And thanks A LOT for participating!

måndag 20 juli 2009

Visst hängde jag på!

Jadå, jag har också hängt på några utmaningar i helgen. Jag hoppas att det är fler som hängt på min utmaning som du hittar i inlägget nedan.

Först gjorde jag Zarahs skissutmaningar. En layout och ett kort blev det.
Sen hängde jag också på DrAnnikas skissutmaning. Jag älskar skisser! Till denna layouten använde jag Rose Mokas kollektion Mec. Alfabetsstickersen är också från Rose Moka.

fredag 17 juli 2009

Helgutmaning till er! / I challenge you!

På söndag tänkte jag ha en härlig scrapdag - HELA DAGEN. Jag tänkte jag kunde ger er alla en lite scraputmaning om det är någon som är lite scrapsugen. Här ska det bli sämre väder i helgen i alla fall.

Jag utmanar er att scrappa en layout i valfritt format. Eftersom jag och mannen firade 14 år tillsammans igår så är temat ROMANTIK. Det är helt upp till dig hur du tolkar temat - om du gör en kärlekslayout eller en layout där din stil är romantisk...

Du har tills måndag är slut på dig. Ladda upp din layout på din blogg och länka till mig. Lämna också en kommentar till detta inlägg så att jag kan kika på din fina layout. Jag utlovar en stor RAK till min favoritlayout. Ha en härlig scraphelg!

On Sunday I'll be scrapping ALL DAY. I thought I wanted to challenge you if there's somebody out there aching to scrap this weekend.

I challenge you to make a layout (all sizes). Since me and my dh celebrated 14 years together yesterday, the theme is ROMANCE. It's up to you to interpret the theme - if you want to do a layout about love or a layout in a romantic style.

You have until Monday night. Upload your layout onto your blog and link to me. Leave a comment here, so that I can run over and see your awesome layout. I promise that there will be a big RAK to my favourite layout. Have fun!

Tillägg: Vill du ha fler utmaningar, besök gärna sötaste Zarah och gulligaste Annika!
Are you looking for more challenges, visit the sweetest girlies, Zarah and Annika!

torsdag 16 juli 2009

För Magdas


En layout gjord för Magdas. Det mesta av materialet hittar ni i den välsorterade butiken. Glöm inte heller att kika efter vad Annette kommer att ta in av CHA-nyheterna.

onsdag 15 juli 2009

Want some cupcakes?

The collection Sweet Shoppe from Collage Press is so gorgeous - nice colours and I love those cupcakes. I made a card yesterday, using the sketch over at 2Sketches4You. Anyone care for a cupcake? ;-)
I put some different stickles on the cupcake to make it sparkle a bit.

tisdag 14 juli 2009

Det var kul att scrappa igår!

Sista veckan innan ett litet sommaruppehåll för Veckans skiss kommer min tolkning här. Jag har använt papper ur en av Primas gamla kollektioner, Rue 88. Lite murriga papper, men resultatet blev klart godkänt av mig själv. Det var roligt att skrynkla papper! *fniss*

måndag 13 juli 2009

Mitt scraprum / My scrap space

Ja, egentligen har jag inte ett helt rum för mig själv...jag har en vrå av ett rum. Jag har hållt på hela dagen med att sortera ut saker och att omorganisera min scrapvrå. Det är alltid kul att se hur andras pysselhörnor ser ut, så jag tänkte passa på att visa hur det blev innan jag stökar till.

Så här ser själva hörnan ut, ett skrivbord med hyllor ovanför och vid sidan om:


Det är tavellister från IKEA.


Hyllorna ovanför skrivbordet är också från IKEA. Jag har alltså grejor i tidskriftsamlare, korgar och plastbyttor. Allt är märkt med dymo.


Igår införskaffade jag den här köksstången på IKEA. Den sväljer jättemycket. På varje krok har jag hängt flera av varje sak.


Bredvid skrivbordet har jag en bokhylla, där jag placerat kassettboxar från IKEA med diverse grejor i. Här förvarar jag också de flesta av min QK-alfabet.


Under skrivbordet står förvaringsboxar utan lock. I den innersta har jag pappersmappar från Panduro med cardstock och julpapper. Där står också papperslådor med DT-material i. Lådorna är de man får från My Scrapbook Nook. De är jättebra, eftersom de har ett lock man liksom viker upp. Sen skymtar ni den fina Revolution-väskan i mitten. Till höger är min pappersförvaring, där jag har mina mönstrade papper.


Jag har placerat hängmappar i förvaringslådan. Sen gillar jag att scrappa med papper ur samma kollektion. Så jag har placerat papperskollektioner i plastfickor innan jag satt ner dem i hängmappen. Jag har sorterat ut ORDENTLIGT med papper - har bara sparat de nyaste som jag vet att jag kommer att använda.


Hoppas att ni tyckte det var kul att se var jag sitter och scrappar.

söndag 12 juli 2009

Semestertider

Semestern är i full gång och efter Turkietresan är det lugnt program som gäller för familjen. Det är tid att njuta av att inte ha en massa måsten. Barnen leker med kompisar och jag såsar runt. Ett och annat skapas också och en och annan bok läses.

Jag fick ju julikitet från the Nook när jag kom hem från Turkiet. Det har blivit ytterligare en layout med kitet. Och om igen är det min systerdotter som fick vara modell. Jag har använt en doilie som bakgrund och sen byggt på med två olika mönstrade papper. Sen har jag använt en av journalingspotsen som är add-on denna månaden. Till journalingspoten hörde en overlay som jag tiltat lite åt sidan och ser ut som en ram. Jag hoppas att du lägger märke till att jag bara använt EN blomma. Det var länge sen...*fniss*
Sneak peek på augustikitet finns redan på forumet.

fredag 10 juli 2009

Wohoooo!

Jag får stanna 6 månader till på the Nook!!! Fattar ni hur lycklig jag är??

I get to stay another 6 months at the Nook!!! Can you believe it?!! I'm so lucky!
Congrats to all the other new (and old) designteam members!

torsdag 9 juli 2009

6 månader...

...går så fort när man har roligt. Imorgon annonseras det nya designteamet på My Scrapbook Nook. Spännande!

6 months go by so quickly when you're having fun. Tomorrow Leah will annonce the new designteam at My Scrapbook Nook. Exciting!

onsdag 8 juli 2009

Rose Moka design

Jag har semester och har njutit av att skapa mer från paketet jag fick från Rose Moka design. Det har blivit två layouter med kollektionen Equinoxe. Först en layout med min man som modell.Sen gjorde jag en layout om vackra Hovdala där vi spenderade Mors dag i år igen. En del av Rose Mokas papper är bara lite mönstrade och då kan man använda lite rub-ons om man vill mönstra upp det lite.
Visst är det bara för läckra papper?!

tisdag 7 juli 2009

Så här mitt i varmaste sommaren...

...längtar jag egentligen inte efter vinter, men lite svalka.

För ett tag sen gjorde jag en layout om en frostnupen ros för Magdas räkning. Papper är från Graphic45 och sen har jag använt lite dekorationer från Prima.

måndag 6 juli 2009

Hon går!

Fastän jag var magsjuk igår så kunde jag knåpa ihop ytterligare en layout och ett kort med julikitet från the Nook. Ja, kitet är som vanligt helt underbart! Det blev en layout om min systerdotter. Jag fick ett mail i dagarna med ett videoklipp - hon går!

Although I am having some problem with my stomach yesterday, I managed to do another layout and a card using the July kit from the Nook. Yeah, the kit is awesome - as usual! The layout is about my niece. I got a mail the other day with a video clip - she is walking!

söndag 5 juli 2009

Tillbaka...

...efter semester i Turkiet. Det har varit superhärligt! Du kommer säkert att få se många layouter med bilder från semestern framöver. Väl tillbaka väntade det nya kitet från the Nook. Du har väl inte missat julikitet?!! Jag var bara tvungen att ge mig på det omedelbart.

I am back after my vacation in Turkey. We had the bestest of times. I am sure you will see a lot of layouts with photos from Turkey on my blog. When I got back the new kit from the Nook was waiting for me. I hope you haven't missed the July kit?!! I had to make a layout with it right away.


fredag 3 juli 2009

Att använda overlays...

...är inte min starka sida. Men här kommer ett försök i alla fall. Layouten är gjord med material från Magdas.