onsdag 30 september 2009

Visst har hon humör...

...min dotter. Det är väl bra, tänker en del av er. Det tänker jag också, i alla fall i mina bättre stunder, men inte när humöret visas...*suck*

På maran i helgen hade de också en liftutmaning. Jag använde en av Primas nya kollektioner, som har romantisk stil men ändå är lite krispig i färgerna.


Och så en närbild av blomstren.

tisdag 29 september 2009

Waiting for Domestic goddess!

Missa inte the Nooks oktoberkit. Det kommer säkert att sälja ut snabbt. Kolla bara in alla läckerheterna. Jag själv sitter och väntar otåligt på att det ska komma till min brevlåda!

Dessa blommor...

Det är alltid lätt att starta med en skiss när man behöver en kickstart. Så gjorde jag i helgen också. Den här layouten är alltså en tolkning av en skissutmaning. Dessa blommor är sååååå vackra, så jag kunde inte låta bli att smacka dit två. Pappret är från Websters och sen har jag också använt tårtpapper och notpapper. Magdas har både blommorna och pappret!


måndag 28 september 2009

Inspirationen flödade

Jag har haft en jättekul helg tillsammans med min vän Anna på Happy Scrap i Falkenberg. Det har varit en helg i sällskap med trevliga, roliga tjejer. Vi fick jättegod mat och fika och snacks. Jag och Anna fick en svit att sova i. Det var roliga utmaningar som jag inspirerades av. Tyvärr har det inte varit dagsljus sen jag kom hem, så jag har inte kunnat fotografera mina alster - men det kommer efterhand här.

Här sitter jag tillsammans med Susanne och Helena. Anna som också satt hos oss är den som håller i kameran. Och ja, det är havet utanför fönstret.

Ännu mer folk i full koncentration.

Här är första layouten på gång.


Jag och Anna gick på en workshop där vi fick påbörja ett minialbum. Det var Jenny i Brunsons designteam som höll i den. Så inspirerande måste jag säga. Jag är långt ifrån klar med mitt - men det är nästa projekt här, ska jag säga. Just nu har jag inga andra uppdrag...

fredag 25 september 2009

Livet går i 190

Just nu känns det så. Hösten har verkligen startat - massor på jobbet, alla barnens aktiviteter, makens jobb, mina egna studier...Tiden räcker inte riktigt till till allt som jag skulle vilja njuta av.

Men...i helgen ska jag njuta. Jag håller på att packa lite scrapgrejor (ja, och lite kläder med) för jag och sötaste vännen Anna ska åka till Happy Scrap i Falkenberg i helgen. Du anar inte vad jag längtar! En hel helg med scrap, prat, skratt och kreativitet. Och en helg på hotell. Och en helg på ett hotell precis vid havet. Jag älskar havet!

Jag hoppas verkligen att jag har nåt scrappeliscrap att visa dig efter helgen. Det har varit tunt med det på sistone...

söndag 20 september 2009

torsdag 17 september 2009

I'm in love!

Det går inte att misslyckas med the Nooks septemberkit!

För er som undrat...Jag har gått ner mina kilon genom att först inte äta kolhydrater och genom att sedan gradvis börja äta nyttiga kolhydrater. Det betyder att denna gottegris och Coca Cola-fantast fått bita i andra saker under sommaren. Dark Mint (mörkchoklad från Marabou) och gottis i form av Brieost och ölkorv har varit substitut. Men visst har det varit en utmaning - speciellt när jag varit bortbjuden.

onsdag 16 september 2009

Svaret

The answer:

-7 kg! (About 15,5 lb)

tisdag 15 september 2009

Ser du någon skillnad?

Notice any difference?

Juni 2009
September 2009

Räknar ner till...

NEW MOON!!!!

Purple is hot!!!

Purple is hot and Prima rocks!


Skissen som jag utgått från hittar du på Veckans skiss!

måndag 14 september 2009

Ny skiss

Här kommer ytterligare en layout med foto från semestern. Jag har skapat den efter Helenes skiss på SweScrapbook. Kolla in den och kolla in alla fina layouter som inspirationsteamet gjort.

fredag 11 september 2009

Havet

Dottern poserar på en sten framför havet. Vad gör man inte för sin mamma? Layouten är scrappad med material från septemberkitet från the Nook. Jag har lagt till lite blommor och blad från min egen lilla scraphög.


Vi som prenumererar på the Nooks paket har tur. Tydligen är det så att Pink Paislee har sålt slut på kollektionen Amber Road, så det kan bli svårt att fånga dessa papper. *fniss*

torsdag 10 september 2009

Äntligen...

...damp Septemberkitet från the Nook ner i brevlådan. Jisses, vad vackert det är. Glöm inte att beställa ditt!

måndag 7 september 2009

Igång igen!

SweScrapbook har kommit igång ordentligt nu efter sommaren. Hela hösten kommer att vara full med härliga utmaningar. Jag skapade den här layouten till Helenes skiss.

lördag 5 september 2009

Graphic 45's Fashionista

Den kollektionen passar utmärkt till någon som fyller 30! Grattis lillsyrran - vi kommer om ett par timmar.

fredag 4 september 2009

onsdag 2 september 2009

Detta går bara inte att motstå!

Du har väl inte missat Septemberkitet hos My Scrapbook Nook??? Prenumererar du inte på månadspaketen så är det nog dags, eller hur??In och beställ kitet här - och skicka mig gärna ett mail på camilla-e [at] live.se om jag fick dig att falla för frestelsen! *fniss*