lördag 31 oktober 2009

7gypsies minialbum

Då kommer äntligen mitt minialbum. Jag påbörjade det under scrapmaran för en månad sen.
Lily Bee's Audrey collection

Ja, den kollektionen är helt underbar. Och jag är så stolt över att mina två layouter valdes ut på Lily bees blogg som fredagsfavoriter.

Yep, it's drop dead gorgeous. And I'm so proud that my two layouts were picked on the Lily bee blog as Friday faves yesterday.

fredag 30 oktober 2009

Nyfiken??/Curious??

Jag började på ett minialbum för flera veckor sedan. Igår tog jag äntligen tag i det och har blivit näääääästan färdig. Du får en liten sneak peek idag. *fniss*

I started making a minialbum weeks ago. Yesterday I finally took some time to put photos and stuff inside of it and I almost finished it. I give you a small sneak peek today. *giggle*

onsdag 28 oktober 2009

Jag skulle ha gått och lagt mig tidigt igårkväll...

...men fastnade med novemberkitet från My Scrapbook Nook. Jag älskar de djupa varma färgerna.

I had the intention of getting into bed early last night, but got sucked into the November kit from My Scrapbook Nook. I really love the deap warm colours.

tisdag 27 oktober 2009

Meet the November kit

Ja, det är här - novemberkitet från My Scrapbook Nook! Härliga papper från Lilybee. Det landade i brevlådan igår och här kommer första resultatet. En layout om min härlige son, som jag är så stolt över.
Yes, it's here - the November kit from My Scrapbook Nook. Lovely papers from Lilybee. The kit arrived yesterday and here's the first layout. It's about my darling son. I'm so proud of him.

måndag 26 oktober 2009

Då var det lite lugnt i några dagar...

Jag hade tenta i Financial Management idag och ja....
Equations, and rates, and betas, and coefficency, and variance, and solvency, and perpetuity, and annuity...
Låt mig sammanfatta tentan så här...
Antingen är jag oerhört smart och intelligent eller så kommer läraren att ha superskoj när han rättar min tenta.
Tyvärr tror jag att oddsen är större för det sistnämnda...*fniss*
I had my exam in Financial Management today and well...
Equations, and rates, and betas, and coefficency, and variance, and solvency, and perpetuity, and annuity...
Let me put it this way...
Either I'm incredibly smart and intelligent or the teacher will be laughing his butt off when he corrects it.
Unfortunately the odds look better for the teacher to have a good laugh. *giggle*

Här kommer en layout gjord för Swe Scrapbook bloggen efter en skiss av Helene. Kika gärna på de andra tjejernas layouter också. Pappren är October Afternoons senaste kollektion som jag handlat på Magdas. Du har väl sett att Magdas firar 3 år som butik och har 30% (!!!!!) rabatt på ALLT.

söndag 25 oktober 2009

Vilken seger!

Vilken seger för dottern! Hon lyckades övernatta på scouternas hösthajk. Det är första gången vi inte behövt köra ut mitt i natten för att hämta henne!! Denna gången har hon intalat sig själv att hon SKA klara det.

Jag fick naturligtvis sätta mig ner och scrappa om det. Denna gången blev det en layout till en skiss på Prima-bloggen.

lördag 24 oktober 2009

Jag har scrappat gamla foton

Ja, det har varit lite väl lugnt på scrapfronten på sistone. Men jag fick ett gästDT-paket från Stellas Scrapbooking som resulterade i två layouter. Det var ljuvliga papper från Melissa Frances och söta dekorationer i paketet. Det blev till att hitta lite äldre foton på barnen. Jag tror fotona är från 2005.


söndag 18 oktober 2009

Fotokurs

Idag har jag varit på en fotokurs för Jenny Sandberg. Vi fick lära oss det mest basala för att kunna använda annat än autoknappen på våra fina digitala systemkameror. Det var ISOtal, skärpedjup och annat... Nu gäller det att experimentera lite så att allt sitter. Jag har vågat mig på AV-knappen lite innan, men nu körde vi på M-knappen också!!! Wow! Här är några bilder där jag enligt skala ska ha nått bra exponering på bilderna, enligt det skärpedjup jag ville ha.Det här är Jenny.

Och så har vi grodorna utanför Ankis hus. Anki var den som ordnade så att Jenny höll kurs för oss. Tack för gästfriheten, Anki!!

Käre mannen är stolt för att han är klar med trädäck, cykelskjul och badtunna.

Och kära dottern ställer upp som modell inomhus. Jag har inte använt någon blixt och har bara ISO 200.

lördag 17 oktober 2009

Quick cards

Jag insåg precis att jag behövde tre (!!) födelsedagskort till i kväll. Det blev tre snabba kort med resterna från oktoberkitet från My Scrapbook Nook.

I just realized that I need three (!!) birthday cards for tonight. I made three quick cards with stuff from the October kit from My Scrapbook Nook.

torsdag 15 oktober 2009

Lilybee

Jag har ju glömt berätta att en av mina layouter blev en av Friday faves på Lilybee's blogg! Wohooo! Till layouten använde jag Lilybee's Audrey collection, som faktiskt kommer att vara i the Nooks novemberkit. Vackra färgstarka papper! Jag hoppas också att du kollat in november månads add-ons. Bland annat finns det vackra Times chipboard alfabetet från Prima att beställa. Gissa om jag har beställt några stycken.

Ikväll ska jag scrappa. Jag har varit så duktig och ägnat mig åt studier den senaste veckan. Men ikväll ska jag njuta och vara kreativ. Härligt, va?!

lördag 10 oktober 2009

Letar du efter några Quickutz alfabeten?

Just nu säljer jag följande alfabeten. Alfabeten är i mycket gott skick, är alltså knappt använda. De finns kvar i sina plastfickor. Priserna är inklusive porto. Vill du att jag skickar rekommenderat, så tillkommer kostnaden för det.

Blossom grand (till Rev) 900 kr (med pärm)
Biography classic 850 kr
Katie classic 850 kr
Abigail classic 850 kr

Skicka ett mail till mig på camilla-e [at] live [dot] se om du är intresserad av något av dem.

Leah Killian (från My Scrapbook Nook) säljer också lite alfabeten. Kika in på hennes blogg vetja! Jag har handlat alfabet av henne innan och det går smidigt med PayPal.

fredag 9 oktober 2009

Balsam för själen

Tänk vad härligt det är att sätta sig och scrappa lite i vänners sällskap när man har som mest att göra. Även om man bara tar sig tid att scrappa en layout. Det gjorde jag igår - tack till Eleonor, Jenny och Sara, som fick mig att varva ner en stund. Och ja, jag fick ihop en layout till My Scrapbook Nook. Det är det fina oktoberkitet jag använde.


måndag 5 oktober 2009

Vintage layout

Oktobers kit från My Scrapbook Nook dök upp i brevlådan idag. YAY! Så idag ändrades prioriteringarna mycket fort. Bort med tradig ekonomilitteratur och fram med härligt paket i 12x12"storlek.

Resultatet? Ja, det blev en layout till en layout-sketch-class på the Nook. Jag har lånat en av Momas härliga skisser, som passar utmärkt till vintage-stilen.

Förra helgen...


...var en inspirationshelg, som resulterade i flera layouter bl.a. denna. Denna helgen var inte lika inspirerande. Ekonomistudier...*suck*

söndag 4 oktober 2009

Vädrets makter

Ännu en layout med the Nooks septemberkit. Temat passar verkligen till dagens väder här i Skåne också. Stormbyar och regn.

lördag 3 oktober 2009

Lily Bee's Audrey collection

Visst är pappren härligt fylliga i färgen?!

Och visst gör Prima underbara blommor?!

Och visst är det snyggt med lite 7gypsies tags?!

Och jag har den mest änglalika sonen i världen. *stolt mamma*

fredag 2 oktober 2009

Jag hoppas att du inte tröttnar...

...på Prima-alster för här fortsätter jag min Prima-kavalkad. *fniss*


torsdag 1 oktober 2009

Indeed

Ja, hon visar inte alltid humör. Hon är egentligen den sötaste tjejen i världen....indeed...

Här har jag använt papper från Primas Indeed och dessa ljuvliga, underbara blommor och blingswirls. Som jag sagt innan...Purple is hot!