måndag 6 september 2010

The September kit from My Scrapbook Nook

To get a subscription, read here: http://www.myscrapbooknook.org/club.shtml

8 kommentarer:

Marit sa...

Hej! Jag hittade dig på Nook Scrapbookingshemsida och provar och höra med dig. Jag hade nu tänkt börja premunera på kiten men ordern går inte att fullfölja följande text kommer upp:
The payment processing system could not process the order based on the following:
An error occurred processing your card.
Error code: 10401.
Error text: The request to process this transaction has been declined. .

Jag skrev till Nook men blev inte klokare för det, vet du hur jag ska gå tillväga? Sen så tänkte jag höra om september kitet det är det på bilden som du visar i din blogg som man får?, för det är ju en annan bild när man klickar i kitet i sin kundkorg på sidan.

CamillaE sa...

Hej Marit! Vad kul att du är sugen på Nook-kitet!
Jag är ju inte involverad i själva försäljningen, så det här med varför inte kortet fungerar, är jag inte helt säker på. Jag vet att de nya bankreglerna har gjort det svårare att handla med kortet på nätet för vissa. The Nook har haft problem med att dra pengar från prenumeranter som använder Swebank eller dylikt. I den banken måste man nämligen först gå in och godkänna att man ska handla med sitt kort eller något sådant. Vet inte exakt hur det fungerar. Kan det bero på nåt sånt att ditt kort inte fungerar?
Damen som äger the Nook håller just nu på att flytta och kommer inte att vara anträffbar på nån vecka, så jag kan inte maila och fråga.
När det gäller vilket kit du får som första, så borde det vara septemberkitet, eftersom vi är en bit in i september. Bilden har precis kommit upp på Prenumerantsidan och de har nog bara glömt/inte hunnit ladda upp den i kundkorgssidan.

Hör gärna av dig igen om du fortfarande har problem, så ska jag försöka få tag i någon som kan hjälpa dig.

Marit sa...

Okej på det viset, jag ska alltså kontakta min bank för att köpet ska gå igenom. Men jag har handlat med mitt VISA kort tidigare på nätet, det var i och för sig fr Sverige. Men jag sak gå in och läsa på Swedbankshemsida och se om det står ngt där. Men tusen tack för hjälpen. Jag hittade en bil på kitet när jag gick in igen, jag har hört så mycket bra om Nook Scrapbooking.

CamillaE sa...

Jag tror att man på något sätt kan logga in på sin banksida och sen skulle man aktivera någon säkerhetssida eller nåt sånt.

Hoppas att du får det att fungera.

Marit sa...

Hej igen :-)

Nu så löste det sig, så glad jag vart. Jag skrev till min bank och fick svar direkt (bra service) och fick hjälp hur jag skulle göra och det stämmer som du säger man måste göra ngn form av anmälan. Så nu har jag tagit en premunation på 12 månader, behöver jag vara orolig för tullavgifter? Tusen tack för hjälpen, utan dig hade jag ju inte vetat att man måste göra en anmälan.

CamillaE sa...

Jättekul att jag kunde hjälpa dig!!!

Jag har haft kitet i 3 år och det har aldrig "fastnat" i tullen. Jag tror att det är för lågt värde på det.

Kolla gärna in the Nooks forum också. Jättetrevliga tjejer från runt om i världen att chatta med.

Kram!

Marit sa...

Ja nu gick det super smidigt, pengarna var dragna på mitt kort och statusen var skickad, hur lång tid brukar det ta innan man får paketet? Och nu framöver kommer kiten automatiskt eller ska man gå in varje månad och best? Forumet ska jag absolut besöka.

CamillaE sa...

Det tar NORMALT 1-2veckor, allt beroende på posten.
Pengarna dras automatiskt månad för månad ( i slutet) och kitet kommer automatiskt.