söndag 28 februari 2010

Storasyster

Min älskade storasyster förevigad på foto. Hon är en bit längre än jag, så jag brukar ställa mig på en stol när jag ska fotografera henne. *fniss* Annars blir det ett grodperspektiv...

Material: Prima, Prima och Prima.

lördag 27 februari 2010

Prima has got a secret!

Check out their blog and get your chance of winning a fabulous prize!

I wonder what the secret is...

fredag 26 februari 2010

Blyg...nja...

En lite enklare layout med februarikitet från the Nook. Och ja, det är min söta systerdotter igen. Hon är alltid aningen reserverad precis när man kommer - om man är många som dundrar in det vill säga.

The Nook har förresten bara ett fåtal februarikit kvar och passa då på att teckna en prenumeration. Läs här!

torsdag 25 februari 2010

A peek at the March kit from My Scrapbook Nook

We are waiting (quite impatiently, I might add) for newly released product from this latest CHA so that we can receive our March Nook kits. While we are in limbo, though, I thought I'd share a peek and a list of the kit contents. It sounds like it will be another gorgeous kit.

March brings a breath of spring with it, in colors of newly sprung crocus and budding leaves! You will delight in the freshness of Pink Paislee Bayberry Cottage, and whisk away the last of the winter snowflakes!

Kit Includes:
10 Double Sided Pink Paislee Bayberry Collection
2 Die Cut Sheets From The Bayberry Collection
1 Bayberry Ambrose Cardstock Alpha
1 Bayberry Decorative Tape
1 Pkg. Bayberry Ribbon Pleats
1 Handful of Buttons-Buttons Galore
1 Pkg. JB Pins
1 American Crafts Alpha-Thickers
1 Pkg. Maya Road Sew Cute Mini Chipboard Set

Doesn't it sound lovely?

tisdag 23 februari 2010

Hannah - sötaste Hannah

Min systerdotter Hannah har en charm som ingen kan motstå. Jag var och hämtade Filip, som hade sovit över hemma hos henne och hennes föräldrar. Genast hämtade hon böcker, som jag skulle läsa. Oh vad mysigt det var att ha henne i knät.

De blå och röda färgerna i Primas nya kollektion Pastiche passade Hannahs mörka hår och ögon perfekt. Skissen jag använt hittar du på Primas blogg.

Här är mina nya favoritbokstäver - också från Prima.

Och vilken ljuvlig blomsterprakt Prima har kommit ut med denna säsongen. Här har jag använt en blandning - lite av varje.

söndag 21 februari 2010

Pencillines

Idag gästar My Scrapbook Nook Pencillines. Det är en verklig ära! Vi har använt februarikitet till våra alster. Här har jag lagt till lite blommor.

Glöm inte kika på resten av layouterna här!

fredag 19 februari 2010

Nytt och gammalt

Än så länge tillåter sonen att jag kallar honom sötnos. Men jag försöker låta bli att göra det när han har kompisar hemma...Jag har använt Primas nya kollektion tillsammans med gamla blommor och blomrankor.

torsdag 18 februari 2010

Prima's blog

I am so happy!!!
My layout "I ett hus" is featured over at Prima's.
And now the new Prima releases have found their way to my house.
All I need is time to scrap! *giggle*

tisdag 16 februari 2010

Dreams

Som alla föräldrar har jag drömmar för mina barn. Drömmar om att de ska få växa upp lyckliga, att de ska ha möjlighet att få göra saker de brinner för att göra och att de alltid ska få känna sig älskade.
Material: Papper från 7gypsies, blommor och blad och bling från Prima, chipboardbokstäver från Kaisercraft (sprayade med mist).

söndag 14 februari 2010

Det är Alla Hjärtans dag!!!

Ett litet kort kan betyda mycket...
Till alla er jag hjärtar på Alla Hjärtans dag!

lördag 13 februari 2010

fredag 12 februari 2010

Jul i februari

Ja, vintern fortsätter, så jag scrappar väl en jullayout...

onsdag 10 februari 2010

Kärlek

I måndags var jag och maken på chokladprovning i Malmö. Mums! En liten kväll för oss själva - det är härligt ibland.

Förra veckan fick jag hem första CHA-nyheterna - Graphic45's tre kollektioner. Le Romantique passade utmärkt till denna layout jag skapade för Alltomscrap's söndagsbilaga.måndag 8 februari 2010

Vinter

En liten layout i vinterns tecken. Skissen hittar du här.

lördag 6 februari 2010

Sweet

Jag tänkte att jag skulle ta det lugnt med blommorna. Men....ja, vad ska jag säga...Det blev Prima möter Basic Grey. Och det mötet blev hett kan jag lova.

Det härliga med februarikitet från My Scrapbook Nook är att det går i flera färger, så du kan välja lite vilken färgskala du vill använda. Här blev det svart och beige. De andra layouterna jag gjort gick i brunt, grönt och gult.

Jag blev mycket förtjust i det tjusiga beiga bandet.

Och kolla in chipboard bokstäverna...wow... (add-ons till kitet)

fredag 5 februari 2010

Lilla ljuvligaste livet

Ett gammalt foto på systerdottern mindre än ett dygn gammal. Och snart ska hon bli storasyster. Ljuvligt foto som passar till texten på Webster's papper - La Vie est Belle. Så sant!
Jag har äran att gästdesigna för nättidningen Allt om Scrap.

En liten närbild kan jag bjuda på.

Förutom papper och alfabetsstickers från Webster's Pages, har jag använt blommor, blad och swirls från Prima. Spetsen är av okänt märke.

onsdag 3 februari 2010

Kreativiteten är på topp

Det har blivit en hel del skapat de senaste dagarna och det känns underbart. Jag mår bra när jag får pyssla med mina händer lite, vid sidan av jobbet. Lite kreativitet om dagen är bra för själen.

Just nu är det februarikitet från My Scrapbook Nook som jag använder. På the Nook är det bråda dagar. Ett nytt designteam ska snart se dagens ljus. Det är många duktiga designers som sökt och det ska bli spännande att få se vilka som får chansen denna gången.
måndag 1 februari 2010

Längtan efter ljus och värme

Semester...värme...sol...avslappning... Det känns så avlägset just nu. Ändå försöker jag njuta av nuet och av dagarna som är just nu. Det är ljuvligt att märka att det inte blir mörkt lika tidigt på eftermiddagarna. Sen kan man alltid ta fram bilderna från förra sommarens semester i Turkiet.

Ljuvliga, underbara papper, alfabetsstickers och spets från Webster's Pages. Blommor och blad från Prima. Skissen jag använt finns på SWE Scrapbook.